0

آشنایی با بازار بورس نیویورک،وال استریت و چهار نابغه تاریخ وال استریت

198 بازدید

وال استریت بزرگ‌ترین بازار بورس، از نظر میزان معاملات و ارزش بازار سرمایه در ایالات متحده آمریکا و جهان می‌باشد که ارزش بازار شرکت‌های لیست‌شده ۳۱.۱ تریلیون دلار تا فوریه ۲۰۱۸ می‌باشد. میانگین معاملات انجام شده در یک روز تقریباً ۱۶۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۳ می‌باشد.

این بازار بورس در خیابان شمارهٔ ۱۱ وال استریت، منهتن جنوبی در شهر نیویورک واقع شده‌است.

 

 

خانم استیسی کانینگهام، مدیر سابق عملیات بورس نیویورک هم اکنون، به عنوان رئیس این بازار فعالیت می کند. کانینگهام در واقع نخستین زنی است که پس از ۲۰۰ سال توانسته ریاست این بازار را در دست داشته باشد.

بورس اوراق بهادار نیویورک از دوشنبه تا جمعه از ساعت ۹:۳۰ صبح (۱۸ بعدازظهر به وقت تهران) تا ۱۶ بعد از ظهر (نیمه شب به وقت تهران) به معامله می‌پردازد.

از معروف ترین نوابغ بازار سهام وال استریت ،ویلیام دلبرت گن،تحلیلگر تکنیکالیست که به پیشگو معروف شد.در دنیای تکنیکال گن نابغه ایست که تا کنون کسی همانند وی دیده نشده.از بزرگترین پیش بینی های او میتوان به پیش بینی بحران مالی ۱۹۲۹ که به رکورد بزرگ معروف شد اشاره کرد.با گذشت بیش از ۷۰ سال از آن زمان هنوز هم برای کشف روشهای تحلیلی گن ،تحقیقات زیادی در جریان است.مهمترین روش تحلیلی گن تحلیل زمان است وی را میتوان به عنوان پدر  تحلیل زمانی نیز نام برد.هنوز بسیاری از روش های گن کاملا سری باقی مانده است.وی همچنین توانست روش جدیدی را برای پیش گویی های خود به کار ببرد که بعد ها به تحلیل سیاره ای معروف شد.در این روش پیش بینی روند حرکت بازار بر اساس نوع تداخل سیارات مختلف در حرکت رفت و برگشتی خود به دور خورشید انجام میشود.

وارن بافت،پدیده سرمایه گذاری با روش فاندامتالی است که از این راه بیش از ۷۰ میلیارد دلار ثروت را نصیب خود کرده است و او را حتی به رتبه دوم ثروتمند ترین مرد جهان نیز رسانده است.روش سرمایه گذاری وارن بافت بر اساس تحلیل ارزش ذاتی شرکت هاست که به روش مخصوص خود بافت تجزیه و تحلیل میشود.بنجامین گراهام از اساتید بافت معرفی شده است.او از سن ۱۱ سالگی سرمایه گذاری خود را در وال استریت شروع کرد و شرکت او جزو معدود شرکت هایی بود که توانست از بحران مالی ۲۰۰۸ بگریزد.

هم اکنون نیز جردن کسلر ۵ ساله و محمد اسلام ۱۷ ساله، اعجوبه هایی هستند که از راه خرید و فروش سهام در وال استریت توانستند به ثروت هنگفتی دست یابند

محمد اسلام در سال ۲۰۱۳ میلادی از سوی موسسه Business Insider به عنوان یک پدیده در سرمایه گذاری معرفی شد.

محمد اسلام در خصوص ثروت ۷۲ میلیون دلاری خود گفت: من طبق اصول خودم معاملات را انجام می دهم و هیچوقت در این بین گمراه نمی شوم و قانون اصلی بازار مبنی بر کاهش شکست و افزایش سود را رعایت نمی کردم و این اخلاق معامله گری موجب افزایش بازدهی من شد و به همین دلیل آن را سرلوحه کار خود قرار دادم.

اما جردن کسلر ۵ ساله پسر کوچک یکی از کارکنان رینگ معاملاتی بورس نیویورک گلن کسلر، است.
جردن به این دلیل که مادری کارمند دارد و چند روز برای رفتن به مهدکودک حال و اوضاع مناسبی از لحاظ جسمانی نداشته، مجبور شد تا با پدر برای چند روز متوالی به بورس نیویورک بیاید تا هم پدر از او مراقبت کند هم در خانه تنها نباشد. اما این چند روز توانست آینده دیگری را برای جردن رقم بزند.

کسلر با استفاده از موبایل پدر و بازی با آن در زمانی که گلن کسلر مشغول کار بود، دست به معامله سهام زد و حالا پس اندازی هنگفت برای خود کسب کرده است البته در این میان، راهنمایی های پدر جردن، یکی از رموز موفقیت وی محسوب می شود.

 

 

سقوط های تاریخی وال استریت:

شفتگی و هراس دوم در سال ۱۹۲۹ گریبان‌گیر وال استریت و سرانجام اقتصاد ایالات متحده آمریکا شد.

در اواخر دهه ۱۹۲۰ بورس بازی در بازار سهام نیویورک رواج داشت. رونق خوب بازار که بر پایه رشد صنایع، استوار بود، هر روز افراد زیادی را به خود جذب می‌کرد. کسبه بورس برای اینکه قیمت پیشنهادی خود را بالاتر ببرند، از وام‌های بانکی کلان استفاده می‌کردند، تا جایی که از سال ۱۹۲۴ تا ۱۹۲۹ قیمت سهام بازار نیویورک تا ۴۰۰٪ درصد افزایش یافت. اما با رکود صنایع، سوددهی سهام این افراد کاهش یافت و بیشتر وام‌های گرفته شده، به بانک‌ها پس داده نشد. همین امر باعث وقوع رکود در بازار بورس نیویورک شد.

در اکتبر ۱۹۲۹ بازار ۳۱ واحد و قیمت شاخص سهام نیز ۴۹ واحد کاهش یافت. تا جایی که در پایان ماه اکتبر همان سال بازار به کلی راکد شد و رو به تعطیلی گذاشت. این اتفاق جرقه بزرگترین رکود اقتصادی آمریکا را رقم زد، که تا جنگ جهانی دوم نیز ادامه پیدا کرد.

در قرن ۲۱ نیز بحران‌های مالی زیادی باعث رکود بازار بورس نیویورک شد. در بین سال‌های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ حباب دات کام باعث آشفتگی بازارهای آمریکا و مخصوصاً بورس نیویورک شد. علاوه بر این، بحران مسکن آمریکا در سال ۲۰۰۶ موج آشفتگی و رکود در بازار بورس نیویورک ایجاد کرد.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://tahlil-gar.com/?p=1000000523
اشتراک گذاری:
واتساپتوییتر

نظرات

0 نظر در مورد آشنایی با بازار بورس نیویورک،وال استریت و چهار نابغه تاریخ وال استریت

دیدگاهتان را بنویسید

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.